Samen zijn ze nu 201 jaar oud en in juli 202! Op AOC De Evenaar in Amsterdam-Noord kwam AT5 Annie en Jos filmen, twee vitale vrouwen die een eeuw hebben aangetikt.

Ons oudste AOC clublid in noord Annie (100) wordt ‘ingehaald’ door Jos (101), die op 14 april jl haar verjaardag vierde. Annie vertelt op AT5: “Alleen maar mooi, ben helemaal niet jaloers”. Annie zit al een tijd op de AOC club in Amsterdam-Noord. Ze is 100 jaar oud en daarmee de oudste van de groep. Althans, dat was ze, want ze is van haar troon gestoten door een kersvers nieuw clublid: Jos. Jos komt pas sinds een maand bij de club. Op 14 april ‘verslaat’ Jos haar ’tegenstander’ Annie, want dan is ze dus jarig. In juli is Annie jarig en zijn beiden 101. Heel bijzonder om twee vitale vrouwen op onze club te hebben die samen 202 jaar oud zijn. Klik hieronder op de afbeelding om het item op AT5 te kijken.