Tweede locatie in Huis van de Wijk De Evenaar in het weekend open

Het afgelopen corona jaar heeft nog maar eens extra duidelijk gemaakt hoe belangrijk de ondersteuningsvorm van AOC Noord is voor haar deelnemers. Het AOC Noord is dan ook ontzettend blij te kunnen mededelen dat de nieuwe locatie is geopend. Bij Huis van de wijk de Evenaar, midden in Tuindorp-Oostzaan, is deze AOC op zaterdag en zondag geopend. Op deze manier wordt het AOC Noord bereikbaar voor een grotere groep Noorderlingen en wordt er gelijktijdig ingespeeld op de behoefte aan een club voor mensen met dementie in het weekend. 

Het AOC Noord is blij met dit mooie plekje in Huis van de Wijk de Evenaar, een locatie met een rijke geschiedenis waar veel van de clubleden uit de omgeving herinneren aan hebben. Op deze nieuwe locatie zetten zij de bewezen succesvolle AOC-werkwijze voort. Mens en talent gericht, met gemeenschapszin en lotgenotencontact als waardevolle kern. Een werkwijze die gebaseerd is op het Adapt Coping Model (Droes & Gerritsen, 2015) gericht op verhouden tot en aanpassen aan de dementie. Voor zowel voor de deelnemers als diens mantelzorgers.

Dit nieuws gaat gepaard met de aanstelling van een nieuwe Senior Sociaal Werker Dementie & Mantelzorg bij AOC Noord: Marjolein Wolf. Marjolein heeft jarenlange ervaring met dementie, mantelzorg en dagbesteding in Amsterdam Noord en nu dus hét gezicht van ons nieuwe AOC in de Evenaar.

De groep loopt langzaam vol maar het AOC Noord ontvangt nog steeds graag nieuwe deelnemers. Ben je iemand of ken je iemand die geschikt is voor deze club in de Evenaar maak dan een afspraak met Marjolein en plan een kennismaking. Bewoners uit de regio hebben voorrang, maar ook als je niet in Noord woont en op zoek bent naar een oplossing voor het weekend, neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Adres:
Huis van de Wijk De Evenaar, Kometensingel 189,

Informatie en aanmelden:
Marjolein Wolf, 0624448620, m.wolf@combiwel.nl