Je bent van betekenis voor Amsterdammers met dementie en hun naasten of mantelzorgers

Dagen met plezier en betekenis

Op het ene moment help je een deelnemer om een mooi schilderij te maken en het volgende moment maak je samen met een deelnemer de lunch klaar of help je de tafel dekken. Of je gaat mee om het bezoek aan een museum in goede banen te leiden of maakt met deelnemers een wandeling door de buurt. Heb je een auto? Dan zijn we blij als je - tegen onkostenvergoeding - voor vervoer zorgt van een Amsterdammer met dementie.

Je merkt het al, de dagen op onze AOC's zijn gevarieerd, gezellig, actief en ook ontspannen. Ons aanbod is zeer divers. Dus ook de mogelijkheden om als vrijwilliger iets te betekenen is gevarieerd.

Spreekt het je aan? Kom kennismaken!

Bij de kennismaking kijken we welke belangstelling je hebt en vertellen we wat er bij komt kijken om het vrijwilligerswerk leuk te vinden.

Je hebt vanzelfsprekend affiniteit met mensen met dementie en hun mantelzorgers, je hebt een goed oor voor de wensen die niet altijd even duidelijk verwoord worden en hebt een flink portie geduld.

Als jij een klik hebt met ons werk en wij een klik voelen met jou, dan is het fijn als we een langere periode op je kunnen rekenen. Het is voor onze deelnemers belangrijk om vaste gezichten te zien.

Je staat er niet alleen voor

Je maakt deel uit van een enthousiast team met professionals en vrijwilligers en samen maken we de dagen voor onze deelnemers tot een succes. We betrekken je in onze aanpak en ondersteunen je waar nodig.

Met een training, cursussen en themabijeenkomsten helpen we je zo nodig om goed met de deelnemers met dementie uit de voeten te kunnen.

Neem contact met ons op!

Je bent van harte welkom om contact met ons op te nemen. Bel met een van onderstaande contactpersonen of vul het aanmeldformulier onderaan deze pagina in.

Zuid, locatie De Pijp, Smaragdplein 3-5, tel. 020-6624754
Contactpersoon Jo-Ann Straalj.straal@combiwel.nl | 06-29581225

Noord, locatie De Meeuw, Motorwal 300, tel. 06-50872720
Contactpersoon Klaartje Gisolf: k.gisolf@combiwel.nl | 06-50872720

Noord, locatie De Evenaar, Kometensingel 189, tel. 06-24448620
Contactpersoon Marjolein Wolf: m.wolf@combiwel.nl | 06-24448620

Ja, ik heb belangstelling voor vrijwilligerswerk

stel
DemenTalent foto deelnemers Combiwel Dementie en mantelzorg - zuid2
DemenTalent foto deelnemer Combiwel Dementie en mantelzorg1