Met dementie toch genieten van kunst, cultuur en ontmoetingen.

Ook als je dementie hebt ben je nieuwsgierig, ervaar je emoties, heb je herinneringen en weet je waar je van houdt. Dus wil je naar de film of het theater, een museum bezoeken, deelnemen aan een workshop of interessante mensen ontmoeten. Je wil meedoen!

DEM! maakt het mogelijk. Met wat extra aandacht en door rekening te houden met dementie bieden we cultuur, kunst en belevenissen die voor iedereen aantrekkelijk zijn.  Zo kun je met dementie uitgaan of je interesses volgen, ook samen met je partner, familielid, vriend of mantelzorger. We maken het samen mogelijk met o.a. de Meervaart, de Filmhallen, het ITA, het Stedelijk Museum, het Rijksmuseum en andere kunst- en cultuurorganisaties.

In het najaar van 2021 starten we met film en theater.

>> Op vrijdag 1 oktober draait in De Filmhallen voor het DEM! publiek de film The Kid van Charles Chaplin.

>> Op vrijdag 3 oktober kan het DEM! publiek in De Meervaart naar de voorstelling GLASSical Music, waar muziek van Philip Glass centraal staat.

Kijk snel op de DEM! webpagina!